La Fundació Doctor Robert, junt amb la Fundació Biblioteca Josep Laporte i l'Institut de l'Envelliment s'han fusionat en una nova institució que s'anomena Fundació Salut i Envelliment. Des de la nova web podreu accedir a tota la informació que ja estava disponible i també tindreu accés al Campus Virtual FDRonline.

   La Fundació Doctor Robert, junto con la Fundació Biblioteca Josep Laporte y el Institut de l'Envelliment se han fusionado en una nueva institución que se llama Fundació Salut i Envelliment. Desde la nueva web podréis acceder a toda la información que ya estaba disponible y también tendréis acceso al Campus Virtual FDRonline.

   La Fundació Doctor Robert, together with Fundació Biblioteca Josep Laporte and Institut de l'Envelliment have been merged into a new institution called Fundació Salut i Envelliment. From this new website you will acces to the same available information and also you will have acces to our Virtual Campus FDRonline.Accedeix a la nova web // Accede a la nueva web // Go to the new website